Is deze mail niet goed leesbaar? Klik dan hier.
MEE Rotterdam Rijnmond
Facebook Twitter
Nieuwsbrief augustus 2017
 
 
Richard Scalzo nieuwe bestuurder MEE Rotterdam Rijnmond
Sinds dinsdag 1 augustus is Richard Scalzo de nieuwe bestuurder van MEE Rotterdam Rijnmond. Hij volgt Crista Vonkeman op die als interim-bestuurder de afgelopen zes maanden, samen met het team, MEE met succes door de aanbestedingstrajecten van Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam heeft geloodst. Hierdoor kunnen de medewerkers van MEE in deze gemeentelijke wijkteams hun kennis en ervaring blijven inzetten voor onder andere inwoners met een beperking.
 
SportMEE genomineerd voor Pier de Boer-prijs 2017





 
SPZ reikt dit jaar de Pier de Boer-prijs uit aan het beste project dat mensen met een verstandelijke beperking onbeperkt actief laat zijn. SportMEE is één van de drie genomineerden. Op 28 september wordt de prijs uitgereikt door stichting SPZ.
Lees meer
 
Kwetsbaar in het OV
 
MEE denkt landelijk mee over de knelpunten die er zijn voor mensen met een beperking om met het openbaar vervoer te reizen. Om ervaringen te inventariseren zijn twee enquêtes opgesteld: één voor mensen met een beperking zelf en één voor professionals. Deelt u uw kennis en ervaring met ons?
naar de enquêtes
Delen:
Twitter Facebook LinkedIn
 
 
    MEE Rotterdam Rijnmond is ISO 9001 gecertificeerd  
Website   |   Reageren   |   Mijn gegevens   |   Aanmelden   |   Afmelden