Is deze mail niet goed leesbaar? Klik dan hier.
MEE Rotterdam Rijnmond
Facebook Twitter
Nieuwsbrief juni 2017
 
 
Moet Jip eerst haar hond opeten?
 
Help jongeren met de omgekeerde toets. Met deze toets biedt Stimulansz een onorthodoxe kijk op wet- en regelgeving voor jongeren. Begin niet bij de letter van de wet, maar bij het doel van de wet. Lees het verhaal van Jip en haar hond en bestel het gratis boekje met alle voorbeelden bij Stimulansz.
Lees meer
Delen:
Twitter Facebook
 
Drie mobiele abonnementen had ze al...
 
Onder meer drie mobieltjes en een tv had ze al van telefonisch verkopers gekocht. Ans, 51 jaar en moeder van vier kinderen, heeft een LVB en laat zich makkelijk overhalen spullen te kopen. ‘Ik denk er niet bij na dat het geld kost.’
Lees meer
Delen:
Facebook LinkedIn
 
Bewegen naar beter een succes!
 
In Rotterdam nam Sportsupport samen met MEE, Fysio Holland en huisartsen vorig jaar het initiatief tot Bewegen naar Beter. De achtergrond: veel patiënten met diabetes type 2 of een hart- en vaatziekte zijn gebaat bij regelmatige beweging. Lichamelijke activiteit vermindert de kans op gezondheidsklachten.
Lees meer
 
Informatieboekjes Smart met Geld
 
MEE NL heeft vanuit het project Smart met Geld twee informatieboekjes gemaakt. Een boekje voor ouders met informatie waar rekening mee te houden wanneer hun kind 18 jaar wordt. Eenzelfde soort boekje voor de jongeren zelf. 
Ga naar de site
Delen:
Twitter Facebook
 
 
    MEE Rotterdam Rijnmond is ISO 9001 gecertificeerd  
Website   |   Reageren   |   Mijn gegevens   |   Aanmelden   |   Afmelden