Is deze mail niet goed leesbaar? Klik dan hier.
MEE Rotterdam Rijnmond
Facebook Twitter
Nieuwsbrief april 2017
 
 
Zelf de touwtjes in handen dankzij MEE op Weg
Kate is 18 jaar en doet mee aan het bijzondere leer- / werktraject Job Academy in het Franciscus Vlietland ziekenhuis in Schiedam. Nu is zij nog voor een deel afhankelijk van speciaal vervoer. Liever bepaalt zij zelf haar route en aankomsttijd. Daarom doet ze mee aan MEE op Weg. Haar maatje Nander leert haar om met het openbaar vervoer van haar huis naar het ziekenhuis te reizen. Ze vertellen erover in een filmpje.
Bekijk het filmpje van kate
 
MEE krijgt nieuwe bestuurder
 
Vanaf 1 augustus 2017 is Richard Scalzo (48) de nieuwe bestuurder van MEE Rotterdam Rijnmond. Hij volgt Marjolijne Lewis op die in februari van dit jaar afscheid nam van MEE. In de tussenliggende periode worden de werkzaamheden voor een groot deel waargenomen door interim-bestuurder Crista Vonkeman.


Lees meer
 
Zakgeld is leergeld
 
De hele dag worden we verleid om dingen te kopen, kopen, kopen. Geen wonder dat vooral veel jongeren in de financiële problemen komen. Smart met Geld leert daarom kwetsbare jongeren met geld omgaan.

Anja van Rooijen is trainer bij Smart met Geld en zij heeft wel een paar tips voor ouders met kinderen met een gat in hun hand.
Lees meer
 
De aanpak van onze sportconsulenten
 
Heeft u een vraag over sporten met een beperking? Stel hem aan SportMEE! Onze sportconsulenten zijn experts op het gebied van sporten met een beperking. Hoe ze u of uw kind precies kunnen helpen, ziet u in het filmpje over het werk van de sportconsulenten.
over sportmee
 
Autismeweek
Tijdens de Autismeweek wordt er aandacht gevraagd voor de ruim 190.000 mensen met autisme in ons land. Door heel Nederland worden er activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 8 april wordt de week afgesloten in het Naturalis in Leiden. De tentoonstelling 'T. rex in Town' is dan exclusief geopend voor leden van de NVA. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Voor meer informatie over de tentoonstelling en het kopen van kaarten: www.autisme.nl/activiteiten/auti-doe-dagen/trex-in-town-autidoeavond-8-april-2017.aspx
Lees meer
 
 
    MEE Rotterdam Rijnmond is ISO 9001 gecertificeerd  
Website   |   Reageren   |   Mijn gegevens   |   Aanmelden   |   Afmelden