Is deze mail niet goed leesbaar? Klik dan hier.
MEE Rotterdam Rijnmond
Facebook Twitter
Nieuws februari 2017
 
 
MEE Rotterdam ontvang Keurmerk Meldcode
MEE Rotterdam Rijnmond heeft als een van de eerste organisaties in Rotterdam het Keurmerk Meldcode gekregen. De meldcode is een stappenplan voor professionals uit zorg, onderwijs en welzijn. Daarin staat duidelijk beschreven wat van hen wordt verwacht bij een vermoeden van kindermishandeling en/of huiselijk geweld. MEE heeft in een protocol voor haar eigen medewerkers duidelijk vastgelegd hoe medewerkers moeten handelen als zij geconfronteerd worden met huiselijk geweld en kindermishandeling.
Lees meer
 
'Dienstverlening dichterbij past uitstekend bij MEE'
 
Meer samenwerking in de buurt. Dat was in de afgelopen jaren een belangrijk speerpunt van bestuurder Marjolijne Lewis. Sinds twee jaar zijn MEE-medewerkers lid van alle Rotterdamse wijkteams. Collega’s van andere organisaties en burgers zijn positief over de manier waarop MEE mensen ondersteunt om grip op hun leven te krijgen en te houden.

Lees meer
 
Hulp in stemhokje moet mogelijk zijn
Een groot aantal Nederlanders met een lichte verstandelijke beperking (LVB) heeft moeite met stemmen omdat ze niet begrijpen hoe dat moet. Op de Landelijke Kiezersdag op 11 februari roepen de organisaties MEE NL, Ieder(in) en VGN de politiek op om deze mensen het recht te geven iemand mee te nemen in het stemhokje.
Lees meer
 
 
    MEE Rotterdam Rijnmond is ISO 9001 gecertificeerd  
Website   |   Reageren   |   Mijn gegevens   |   Aanmelden   |   Afmelden